A r r a n g e m e n t e n

Arrangementen

Tijd om jezelf te verwennen

Rustig genieten van de Biesbosch met koffie/thee, lunch, borrel en/of diner. Bij mooi weer kunt u voor anker of afmeren aan een van de oevers of steigers. Ook kan er natuurlijk gezwommen of gesupt worden. Ook bij slecht weer zijn we van alle gemakken voorzien.

Je wordt aan boord onthaast en vaart exclusief met je eigen gezelschap. Je vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen.  

Wij bieden u diverse mogelijkheden zoals een tocht naar Willemstad, Dordrecht, Breda of Heusden met een diner aan boord of een reservering in een van de restaurants, het kan allemaal.

Deel uw wensen met ons en we maken voor u graag een offerte/arrangement op maat, passend bij uw persoonlijke wensen.

Prive vaartocht

K o m l e k k e r g e n i e t e n e n e r v a r e n

Vanaf 4 tot en met 10 personen kunt u een arrangement op maat boeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een huwelijksjubileum, een verjaardagsviering, of gewoon een gezellig samenzijn, dan neemt u contact met ons op en bespreekt met ons uw wensen betreffende de duur van de vaartocht alsmede de catering. Wij overleggen graag met uw de mogelijkheden, alles is mogelijk.

Zakelijke vaartocht

E e n n i e u w e d i m e n s i e v a n z a k e l i j k s a m e n k o m e n

Ook zakelijk kunt u bij Le Pecheur Vaartochten terecht. Of het nu gaat om vergaderen op het water, het houden van een presentatie, teambuilding of een bedrijfsuitje, vanaf 4 tot en met 10 personen bent u bij ons aan boord welkom. Kies voor een dergelijke vaartocht op het water met Le Pecheur Vaartochten en ontdek een nieuwe dimensie van zakelijk samenkomen, waar de betovering van de natuurlijke omgeving de sleutel tot succes kan zijn. Ontsnap aan de alledaagse omgeving en omarm een vergadering op het water die niet alleen professioneel maar ook verfrissend en inspirerend is. Wij overleggen graag met uw de mogelijkheden.

Bevertocht

A l t i j d a l e e n s B e v e r s w i l l e n s p o t t e n ?

Wij zijn de specialisten van de Biesbosch

U kunt zich hiervoor op individuele basis aanmelden. Het vertrek van deze avondtocht is vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch in Drimmelen. Laat u varen door de mooie wateren van de Biesbosch. Terwijl u geniet van een lekker drankje, ontdekt u de diverse planten en mogelijk de beroemdste bewoner: de bever! Daarnaast sluiten we overigens een vos, een ree, een vis- of zeearend ook niet uit! Geniet van de stilte in het doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, en maak een mooie zonsondergang mee.