B e v e r t o c h t e n

francesco-ungaro-cHVKmOwd0A8-unsplash

B e v e r t o c h t : O n t d e k d e M a g i e v a n B e v e r s m e t L e P e c h e u r V a a r t o c h t e n

Le Pecheur Vaartochten biedt een exclusieve ervaring waarbij het spotten van bevers centraal staat. Met onze diepgaande kennis van het gebied en de gewoonten van deze fascinerende dieren, bieden wij de unieke garantie om een bever te ontmoeten. Onze bevertochten nemen je mee op een betoverende reis door de waterwegen en verborgen kreken van de Biesbosch. Onder onze begeleiding onthullen we de geheimen van dit natuurlijke paradijs en ontdek je de wonderen van het beverleven. We beloven je niet alleen een beverobservatie, maar ook een diepgaande kennismaking met hun gedrag en leefomgeving.

E e n a v o n t u u r l i j k e e r v a r i n g

Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoonweg gefascineerd door deze iconische dieren, onze bevertochten bieden een unieke kans om deze schuwe wezens in hun eigen habitat te zien. Le Pecheur Vaartochten staat garant voor een ontmoeting met de bevers van de Biesbosch en de mogelijkheid om deze ervaring te koesteren als een onvergetelijk moment in de natuur.

  • Wat krijg je tijdens deze mooie unieke bevertocht?
   • Gedurende 3 uur een unieke natuurbeleving
   • Ontvangst met kopje koffie, thee of frisdrank
   • Heerlijke kleine borrelhapjes
   • Alle drankjes, ook alcoholhoudende inbegrepen
   • Mogelijk het spotten van o.a. een bever
   • Een schitterende zonsondergang

We varen de bevertochten iedere woensdagavond van 15 mei tot en met 14 augustus 2024.

Helaas zijn de reguliere woensdagavond bevertochten voor seizoen 2024 geheel volgeboekt. Je kunt je daarvoor helaas  niet meer aanmelden.

Mocht je desondanks zelf een groep van 8 tot en met 10 personen hebben dan kun je ook op een willekeurige andere avond een bevertocht boeken. Neem dan via email of telefonisch contact met ons op.

Blog 4 foto