O n t d e k

Foto 1
Le Pecheur

V a a r e n e r v a a r

LE PECHEUR VAARTOCHTEN

Het motorjacht Le Pecheur is meer dan zomaar een boot. Het is een stukje hollands erfgoed in de wateren van de Biesbosch. Haar staal en hout vertelt verhalen van ontelbare avonturen, haar bemanning leidt de zoektocht naar de schuwe bevers met toewijding en kennis. Elke tocht is een reis vol ontdekking, respect voor de natuur en de onthulling van de wonderen van dit gebied. 

Smaakvol varen

E e n c u l i n a i r e t o c h t

Aan boord wordt u iedere tocht culinair verwend. Ieder arrangement wordt besproken en op maat geserveerd. Diverse sprankelende dranken, al dan niet alcoholisch, voegen een vleugje verfijning toe aan deze smaakvolle reis op het water.

Foto 2 arrangementen
stan-versluis-0HwQ5E3MhUg-unsplash
Een unieke plek

D e B i e s b o s c h

Natuurgebied de Biesbosch, gelegen in Nederland, betovert met serene waterwegen, rietvelden en bossen. De delta van de Rijn en Maas herbergt dit moerasachtige gebied, een thuis voor diverse flora en fauna. Vogels zoals de zeearend vinden hier een habitat. Voor rustzoekers is dit een toevluchtsoord om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De Biesbosch nodigt uit om één te worden met de natuur, waar de tijd lijkt te vertragen en de schoonheid van het landschap de ziel voedt. Het is een waar juweel van ongerepte natuur dat koestert en inspireert.

Peter en Juliette zijn Gastheer en -vrouw van de Biesbosch en weten allerlei wetenswaardigheden te vertellen over de flora, fauna, natuur en historie.