L e P e c h e u r

Home 2
Le Pecheur

D e B e t o v e r e n d e L e P e c h e u r

Le Pecheur, een schip doordrenkt met geschiedenis en mysterie, weerspiegelt de ziel van de Biesbosch. De houten opbouw in combinatie met het stalen onderschip zorgt voor een klassieke uitstraling. Het schip is daardoor een symbool van erfgoed en avontuur. Haar elegante lijnen en vloeiende beweging over het water maken haar niet zomaar een vaartuig, maar haast een levend wezen, een metgezel in het ontdekken van de geheimen van de Biesbosch.

Le Pecheur

S c h i p p e r P e t e r B e v e l a n d e r e n z i j n B a n d m e t L e P e c h e u r

Schipper Peter Bevelander, beschouwt Le Pecheur als een verlengstuk van zijn hemzelf. Voor hem is de boot meer dan alleen een vaartuig, Het is een belichaming van zijn  verbondenheid met de natuur. Peter hecht waarde aan het behoud van de Biesbosch en het delen van haar wonderen met anderen. Dit wordt weerspiegeld in de manier waarop hij Le Pecheur bestuurt – met respect, kennis en bewondering.

 
 
 
Foto 1
Foto 2 arrangementen
Le Pecheur

D e B e d i e n i n g d o o r J u l i e t t e B e v e l a n d e r e n H a a r P a s s i e v o o r d e B o o t

Juliette Bevelander, de hartslag van de bediening op Le Pecheur, koestert de boot als een dierbare metgezel. Haar toewijding aan de gasten weerspiegelt haar diepe genegenheid voor dit erfstuk. De interactie tussen de gasten en de boot weerspiegelt Juliette haar liefde voor het delen van de schoonheid van de Biesbosch met anderen. Juliette maakt elke reis op de boot een viering van traditie, avontuur en gastvrijheid.