B e d r i j f s u i t j e

43e400ce-13e2-483f-99d4-954e750b3bea

W a t k u n j e v e r w a c h t e n ?

Le Pecheur, een betoverend bedrijf geleid door de gepassioneerde Peter en Juliette Bevelander, nodigt bedrijven uit voor een onvergetelijk uitje. Gevestigd aan de oevers van de Biesbosch belooft Le Pecheur Vaartochten een bedrijfservaring die doordrenkt is van gastvrijheid, avontuur en sereniteit.

Bij aankomst worden gasten hartelijk ontvangen door Peter en Juliette. Met een warme glimlach leiden ze het gezelschap naar de elegante omgeving van Le Pecheur, waar de dag van ontdekking en teambuilding zal beginnen.

De tocht begint met de begroeting van de zon en een verwelkomende tocht over de kalme wateren van de Biesbosch. Peter en Juliette, vol van kennis en enthousiasme, zijn de perfecte gidsen voor dit avontuur. Hun liefde voor de natuur en de waterwegen van dit prachtige gebied wordt gedeeld met de gasten, terwijl ze verhalen delen over de geschiedenis en de verborgen schatten van de Biesbosch

O n v e r g e t e l i j k e e r v a r i n g

Le Pecheur, met Peter en Juliette aan het roer, belooft niet alleen een bedrijfsuitje, maar een reis naar verbondenheid, avontuur en ontspanning te midden van de natuurlijke pracht van de Biesbosch. Een ervaring doordrenkt met de passie en zorg van twee mensen die geloven in het creëren van blijvende herinneringen.

0c158b95-e23b-4cf0-b35f-5b38bb163fb2